Legale

Continutul site-ului www.cariel.ro apartine SC CARIEL SERV SRL si este protejat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
            Orice incercare de a copia datele sau informatiile de pe site-ul www.cariel.ro vor fi penalizate conform legii.
            Fotografiile si datele pot si folosite numai cu acordul al SC CARIEL SERV SRL
            Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Daca sunteti nemultumit de un produs, il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare. In acest caz, produsul va trebui returnat in starea initiala (inclusiv in ambalajul original), iar pentru returnare va trebui sa fie suportat costul transportului, de catre client; rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur.
            Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
            Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea / inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In cazul returnarii / inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare / inlocuire sunt suportate de catre client.
            In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, etc.).